Yritys

Ympäristövastuullinen painotalo

 

Meille ympäristövastuullinen painotoiminta on tärkeää. Siksi Lehtiseppien kaikissa toimipisteissä noudatetaan ISO 14001 -ympäristöstandardia, joka sertifioidaan ulkopuolisen tahon toimesta. Puun alkuperään liittyvä sertifikaatti PEFC on ollut käytössämme vuodesta 2011 saakka. Sertifikaatilla varmistetaan, että puukuitu on peräisin sertifioidusta metsästä. PEFC-merkki kertoo lisäksi sen, että painotuotteeseen on käytetty kestävästi hoidettujen metsien puita.

Ympäristövastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että käytämme painotoiminnassamme vähemmän materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöä.

 

Laadukkaita painotuotteita *

Lehtiseppien tavoitteena on toimittaa asiakkaille virheettömiä ja korkeatasoisia painotuotteita. Tämä edellyttää, että koulutamme henkilöstön tuntemaan asiakkaittemme laatuvaatimukset, joihin vastaamme henkilöstön arvostamisella, jatkuvalla oppimisella ja toimintojen kehittämisellä. Pidämmekin aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja muihin yhteistyökumppaneihin ylläpitääksemme asiakaskumppanuuden ja yhteistyön jatkuvan kehittämisen.