Yritys

Painotalo Plus Digital Oy on nyt Lehtisepät Oy

Meillä Painotalo Plus Digitalissa ja Lehtisepillä on sinulle uutisia: olemme nimittäin jatkossa yksi yhtiö, Lehtisepät. Sekä PPD että Lehtisepät ovat osa Mediatalo Keskisuomalaista ja jatkossa molempien yhtiöiden palvelut ovat käytössäsi – yhdeltä luukulta. Tämä tarkoittaa sinulle asiakkaamme ennen kaikkea laajempaa tuotevalikoimaa ja entistä monipuolisempaa painopalvelua.

Uutena, laajentuneena painopalveluyhtiönä pystymme tarjoamaan monipuolisen valikoiman niin arkkipaino-, digipaino kuin sanomalehtipainopalveluitamme. Lehtisepät ottaa yhdistymisen myötä entistä tukevamman jalansijan painopalvelumarkkinassa. Yhdistynyt Lehtisepät on vakaa ja luotettava toimija, jolla on nyt entistä leveämmät hartiat ja kokonaisvaltaisempi valikoima, jolla pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

Lehtisepät on Mediatalo Keskisuomalaisen painopalveluyhtiö. Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaille virheettömiä ja korkeatasoisia painotuotteita. Ympäristövastuullisuus on meille tärkeää – noudatamme ISO 14001 -ympäristöstandardia, käytämme painotoiminnassamme vähemmän materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöä. Lisäksi olemme sitoutuneet vähentämään energiankulutusta tuotannossamme.

Aloitamme uutena yhdistyneenä yhtiönä 1.11.2021. Yhdistymisellä ei ole vaikutusta asiakkaisiimme tai palveluidemme saatavuuteen.

Historiaa

Painotalo Plus Digital syntyi aikoinaan kahden vahvan ja pitkään alalla toimineen painotalon, Esa Printin ja Kirjapaino Uusimaan yhdistymisen tuloksena syksyllä 2015. Yrityksen taustavoimana on mediakonserni Keskisuomalainen Oyj, johon kuuluu myös naapurimme Mediatalo ESA Oy.

Aktiivisen omistajamme, Keskisuomalainen-konsernin avulla asiakkaidemme käytössä on PPD-tiimin tukena laaja joukko erikoisosaajia, kehittyneintä teknologiaa sekä erityisesti kokonaisnäkemys asiakkaiden mediakäyttäytymisestä eri kanavissa.

 

Kun yhteen laitettiin kahden merkittävän mediatalon kaksi ansioitunutta laatupainoa, syntyi paljon enemmän kuin aikaisemmat erillisinä. Syntyi uusi Painotalo Plus Digital. Nimi kertoo paljon, muttei kaikkea. Digitaalisuus tuli ensin kirjapainoalalle aineistojen ja tuotantoprosessien myötä. Nyt digitaalisuus on painetun median ja markkinoinnin ympärille kasvanut merkittävä väylä tavoittaa asiakkaita ja muita sidosryhmiä nopeasti ja tehokkaasti. Uusi yrityksemme yhdistää printtiin digitaalisuuden, tekee printistä digiä tai digistä printtiä.

Printin ja digin liitto on plussaa tuloksellisuudelle, tavoitettavuudella, taloudellisuudelle sekä tunnevoimaiselle viestinnälle. Media ja markkinointi ovat yhä enemmän crossmediaa – useamman kanavan ja kohtaamisen muodostama kokonaisuus, jota kuluttaja-asiakas ohjaa. Markkinointi- ja viestintäasiakkaitten kokonaistarpeet ovat yhä laajempia ja moniulotteisempia. Tässä kokonaisuudessa PPD:llä on merkittävä rooli, sillä tuotamme materialisoitua, elämyksellistä markkinointimateriaalia, digitaalisia kohdennettuja asiakaskohtaamisia sekä vaikuttavia asiakas- ja sidosryhmälehtiä.
Luottamus on valuutta, johon PPD:n menestys perustuu. Luottamus syntyy oikeista ratkaisuista ja lupauksien pitämisestä. Haluamme löytää laadukkaimmat ja taloudellisimmat ratkaisut, joilla pääset tavoitteisiin. Ratkaisut syntyvät yhteistyössä.

HELPPO VAI VAATIVA KUMPPANI?

PPD on useimmiten molempia. Vaadimme itseltämme paljon, jotta sinä pääsisit helpolla.  Mikäli ennen painotyötä vaaditaan tarkennuksia, lisätietoa tai virheiden korjaamista, olemme vaativia. Entinen kirjapainofaktori totesi 80-luvulla: ”Koskaan ei ole niin kiire, ettei olisi aikaa painaa toiseen kertaan”. Tähän mahdollisuuteen kukaan ei halua ajautua. Kerralla valmiiksi on lähtökohtamme.

Laatukulttuuri PPD:ssä tarkoittaa myös laatujärjestelmiä ja ympäristösertifikaatteja jotka mittaavat prosessien laatua ja ympäristövastuullisuutta. Kaiken ytimessä on kuitenkin yrityskulttuurimme, jossa laatu tarkoittaa paljon enemmän. Se tarkoittaa palvelun laatua, työilmapiirin viihtyisyyttä, laadukkaita kumppanuuksia, laatuaikaa asiakkaiden kanssa työn merkeissä. Laatu tarkoittaa älykkäitä ratkaisuja, joissa printti ja digi yhdessä ovat enemmän kuin kaksi.

 

 

Ratkaisuja ei vain tuotantoja.

PPD auttaa sinua menestymään markkinoinnissa ja viestinnässä laadukkailla sekä monipuolisilla paino- ja digipalveluiden kokonaisratkaisuilla. Avainasemassa on ratkaisujen etsimiseen ja toteuttamiseen kasvaneet sekä kouluttautuneet palvelufaktorimme. Saat tueksesi projektiosaajan, joka auttaa suunnitteluvaiheesta, kustannusten optimoinnista läpi koko toteutusputken valmiin tuotannon tuloksellisuuden varmistamiseen asti.

Suomi markkina-alueena

Markkina-alueemme kattaa koko Suomen alueen. Myynnin toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa ja pääkaupunkiseudulla. Tuotantomme sijaitsee Lahdessa, logistiikan kannalta optimiosoitteessa.

Asiakkaamme

Yrityksen jatkuvan kehityksen takana ovat vaativat asiakkaat, kuten

Suomalaiset vientiyritykset: Kemppi, Ensto, Lappset, Luhta, Isku, bränditalot: L-Fashion ja Isku. Pientalovalmistajat, erikoisosaamistamme ovat talokirjat.

Viestintäorganisaatiot yrityksissä, julkishallinnossa ja järjestöissä toteuttavat avullamme asiakas- jäsen- ja sidosryhmälehtiä sekä monipuolisesti muita painotuotteita tai digiviestintää.

Osaava henkilöstö

Palveluksessamme on joukko iloisia paino- ja digialan asiantuntijaa, jotka innostuvat haasteista ja janoavat korkeaa laatua jokaisessa projektissaan.

Sopivan kokoinen

Olemme sopivan kokoinen tunteaksemme asiakkaamme sekä yrityksinä että erityisesti ihmisinä. Tuotantokoneistomme ja palvelumallimme on asiakkaan omien resurssien mukaan joustava. Yhdistämme digitaaliseen aineistoputkeen joko digipainokoneen tai arkki-offset-painokoneet sekä digitaaliset toteutukset tai vaikkapa videot.

Sopivan kokoinen kirjapaino- ja markkinointipalveluyritys pystyy toteuttamaan eri kokoisia hankkeita sopivasti hinnoiteltuna. Testaa vaikka tarjouspyynnöllä

PPD:ssä myynti on palvelua.

PPD:n asiakkuuspäällikkö on asiakkaan luottohenkilö ja vastuussa koko prosessin onnistuneesta läpiviemisestä. He ovat kokeneita, kuuntelevia, kyseleviä, kiinnostuneita ja asioita kommentoivia ammattilaisia.

Halumme päästä selville edeltä käsin mitkä ovat tavoitteet, aikataulut, työnjako, aineistojen lähtötilanne, jotta voimme auttaa siinä millainen rakenne ja materiaali tavoittaa viestin vastaanottajan parhaiten.

Tarjouspyyntö on aina palvelupyyntö, lue miksi. 

Helppo asioida henkilökohtaisesti tai digitaalisen PPD-asiointikanavan kautta, joka myös muistuttaa aikatauluista, kertoo projektin etenemisen vaiheen sekä muistaa kaikkien yhteisten projektiemme tiedot, kuten tilausmäärät, formaatit, aineistot, varastotilanteen (mikäli PPD toimii painotuotevaraston ylläpitäjänä) sekä toimitusosoitteet.

Tutustu PPD-asiointikanavaan tästä.

ppp-tehdaskuva-painokone-painaja-tutkii-arkkia-320x250-1699