Haemme Lehtiseppien Varkauden painoon KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Lehtisepät Oy on Mediatalo Keskisuomalaisen painopalveluyhtiö. Yritys työllistää noin 180 henkeä, joista Varkaudessa työskentelee tällä hetkellä 38. Yrityksen markkina-alue kattaa koko Suomen ja sen tavoitteena on toimittaa asiakkaille monipuolisia ja laadukkaita painotuotteita.
Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: www.lehtisepat.fi

 

 

Haemme Lehtiseppien Varkauden painoon KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen osaksi kunnossapitotiimiämme.

Tehtäväalueena on painolaitoksen koneiden ja laitteiden huolto ja korjaustehtävät.

Odotamme, että sinulla olisi kokemusta ja koulutusta mekaanisen kunnossapidon ennakkohuolto- ja korjaustehtävistä sekä tuntemusta koneenrakennustekniikasta.

Osaat lukea konepiirustuksia ja ymmärrät koneiden toimintaperiaatteet. Automaatiotekniikan tuntemuksesta on suuri apu tehtävien hoitamisessa.

Osana työtehtäviisi kuuluu myös osallistuminen tuotantotehtäviin työtilanteen niin vaatiessa, joten toivomme, että sinulla on avoin mieli kaikkiin tarjottaviin työtehtäviin. Odotamme myös, että olet huolellinen ja järjestelmällinen, ja että työskentelytapasi on turvallisuusnäkökohdat huomioiva.

Työtä tehdään myös viikonloppuisin ja alkuyön tunteina, joten odotamme, että olet valmis
vuorotyöhön. Englannin kielen taidosta on hyötyä työtehtävien hoidossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia haasteita tuotantokoneiden parissa sekä kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut.
Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että olisit palveluksessamme jo tammikuussa.

Hakemukset 9.12. mennessä osoitteeseen
www.keskisuomalainen.com/rekry

 

LISÄTIETOJA ANTAA:

Lehtisepät Oy:
Ari Hassinen, p. 040 573 6514, ari.hassinen@lehtisepat.fi