Uusi painokone tuotantokäyttöön toukokuussa

Uusi painokone tuotantokäyttöön toukokuussa

Painotalo Plus Digital Oy (PPD) on investoinut Xerox iGen™ 5 Press –painokoneeseen. Uusi painokone otetaan tuotantokäyttöön toukokuussa. Hankinta täydentää PPD:n arkkioffset- ja digipainotuotantoa. Viimeistelyyn Painotalo Plus Digital on hankkinut uuden Bourg –vihkolinjan.

–Haemme tällä investoinnilla lisää tehokkuutta ja joustavuutta, sillä meillä ei ole ollut tämän kokoluokan painokonetta aikaisemmin. Pystymme myös vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme toimitusaikavaateisiin säilyttäen korkean laatutason, sanoo toimitusjohtaja Sauli Vuorinen.

Asiakkuuspäällikkö Jyrki Vattulaisen mukaan uusi painokone lyhentää tuotantoaikaa pienemmissä lehtituotannoissa ja koneella saadaan tehokkaammin tuotettua isompia suoramarkkinoinnin personointia vaativia painoksia.

–Saamme työt kerralla valmiiksi ja toimitettavaksi asiakkaalle.
Painotalo Plus Digital syntyi kahden vahvan ja pitkään alalla toimineen painotalon, Esa Printin ja Kirjapaino Uusimaan yhdistymisen tuloksena syksyllä 2015. Palveluksessamme on 38 painoalan asiantuntijaa. Yhtiö kuuluu Keskisuomalainen-konserniin.

Lisätiedot:
Sauli Vuorinen, 050 462 4565, sauli.vuorinen@lehtisepat.fi