Tule osaajaksi LEHTIPAINOON

Lehtisepät Oy on Mediatalo Keskisuomalaisen painopalveluyhtiö. Yritys työllistää noin 180 henkeä, joista Varkaudessa työskentelee tällä hetkellä 38. Yrityksen markkina-alue kattaa koko Suomen ja sen tavoitteena on toimittaa asiakkaille monipuolisia ja laadukkaita painotuotteita.
Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: www.lehtisepat.fi

 

 

Lehtisepät Oy:n Varkauden yksikkö hakee kasvunsa tueksi pitkäaikaisia työntekijöitä monipuolisiin lehtipainon tehtäviin.

Alan työkokemus tai koulutus voi helpottaa työhön tarttumista, mutta ennen kaikkea haemme hyvän asenteen omaavia tekijöitä taustaan katsomatta. Työssä pärjää erinomaisesti, kun löytyy kiinnostusta koneita kohtaan, rohkeutta tarttua työkaluihin sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Haluaisitko sinä tulla kehittymään lehtipainon ammattilaiseksi yhdessä muiden osaajiemme kanssa?

Työnkuvat pitävät sisällään monipuolisia tuotannon työtehtäviä paino- ja postitus-koneen hoidossa sekä ennakkohuollossa. Opit painotuotteiden eri valmistusvaiheita, laaduntarkkailua sekä koneiden säätö- ja huoltotoimenpiteitä. Töitä lehtipainossa tehdään vuorotyössä.

Hae Osaajaksi painotaloon Lehtisepät Oy:lle RekryKoulutukseen osoitteessa:
www.tyomarkkinatori.fi

RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät mukana olevan yrityksen palvelukseen vähintään kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen ja jonka jälkeen jatkoa tarkastellaan yhdessä työntekijän kanssa. Hae mukaan ja aloita mielenkiintoinen urapolkusi lehtipainon parissa!

Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys 15.9.2022 klo 11.00. Voit seurata lähetystä suorana ja esittää kysymyksiä osallistujille chatin kautta TE-liven nettisivuilla osoitteessa te-live.fi/live, halutessasi anonyymisti. Lähetyksestä jää myös tallenne TE-liven sivuille.

LISÄTIEDOT:

Pohjois-Savon TE-toimisto: Lehtisepät Oy:
Jaana Pitkänen, p. 0295 043 627, jaana.pitkanen@te-toimisto.fi Ari Hassinen, p. 040 573 6514, ari.hassinen@lehtisepat.fi