Tarjouspyyntö on palvelupyyntö

Tarjouspyyntö on palvelupyyntö

Miksi tarjouspyyntövaihe on ratkaisevan tärkeä koko projektin onnistumiselle?

Tarjouspyyntö on meille paljon enemmän kuin kilpailukykyinen hintalaskelma. Se on pyyntö palvella ennen projektin kannalta tärkeitä valintoja. Painotyön huippulaatu nimittäin ratkeaa jo tässä vaiheessa. Haluamme tietää ennakkoon paljon enemmän kuin arkkikoon, sivumäärän, painopaperin grammat, painosmäärät, kieliversiot, aikataulun ja toimitusosoitteet. Haluamme selvittää ennakkoon tarkasti, millaisesta aineistosta painotyö valmistellaan. Mikä on työnjako visuaalisen suunnittelun, kuvien käsittelyn, varastoinnin ja logistiikan osalta. Ennen kaikkea, haluamme tietää mitkä ovat tavoitteesi valmiille painotuotteelle, jotta voimme varmistaa niiden toteutumisen.

Avoin keskustelu budjetista ja aikataulusta laittaa meidät heti oikealle raiteella. Saat käytössä olevalle rahalle ja ajalle parhaan vastineen, kun suunnittelemme toteutuksen suoraan lähtökohtien realismi huomioiden. Aloita projektisi oikealla ensimmäisellä siirrolla ja ota yhteyttä palvelufaktoreihimme.

Haluamme varmistaa, että painomateriaali, rakenne ja muoto toimivat painokoneelta jälkikäsittelyn kautta lopullisen asiakkaan laadukkaaksi kokemukseksi.

Aineistojen laatu menee painotuotteen laaduksi. Tinkimättömyys aineiston virheettömyydestä on keskeinen lopullisen laadun tae.