Suorapostitukset

Huolehdimme, että lähetyksen kokonaispaino on optimoitu lähetyskustannusten pienentämiseksi, postitekniset merkinnät ja tarvittavat osoitekentät ovat kunnossa ennen painotyötä. Rutiineilla ei synny rutiinisuorituksia vaan virheetöntä laatua.

Tunnetko selfmailerit ja muut tuotantoa sekä lähettämistä helpottavat formaatit? Meiltä löydät koetellut ratkaisut. Tästä lähtee suorapostitus oikeaan suuntaan.

Osoitteeton tai osoitteellinen suora lähtee Lehtisepiltä suoraan asiakkaille, mediataloon liitteeksi, postitusfirmaan tai postiin.

Huomioi myös palautteenhallinta – tilaajat ja vastaaja odottavat nopea toimintaa vastausten ja toimitusten osalta.

Personoitu painotuote

Miksi lähettää kaikille samanlainen, vaikka meillä on erilaisia tarpeita ja toiveita. Lehtiseppien laitteistolla syntyy taloudellisesti ja laadukkaasi vaikka jokaiselle erilainen, personoitu painotuote. Tietojärjestelmät ja erilaiset asiakaskyselyt keräävät meistä erilaista tietoa, jota markkinoinnissa ei näihin päiviin asti ole vielä täysin kattavasti hyödynnetty. Se, että puhuttelun etunimi ja osoitetiedot vaihtuvat ei ole vielä personointia vaan kohdennustietoa. Nyt painotuote ja koko suoralähetys on mahdollista personoida vaikka jokaisen tekstin ja kuvan osalta, molemmin puolin paperia. Vähemmälläkin personoinnilla saadaan puhuttelevaa ja myyntivoimaista dialogia asiakkaan houkuttelemiseksi ja sitouttamiseksi.

Lehtiseppien iGen5-digipainokoneella ja markkinointiohjelmistoilla syntyy lähes rajattomasti mahdollisuuksia toteuttaa yksilöllisiä painotuotteita. Tässä esimerkkejä alkuun. Katsotaan lisää yhdessä erilaisia toteutusmahdollisuuksia. Tästä yksilöllistäminen käyntiin.

Kohdennettu suora

Kirje elää ja voi hyvin. Koska kirjeviestintä on vähentynyt, erottuu henkilökohtainen, kohdennettu suoramarkkinointi aikaisempaa paremmin ja pienemmillä kuluilla. Sitä mukaa kun laskut ja muut vähemmän mieluisat lähetykset siirtyvät sähköiseen muotoon, erottuu taiten kohdennettu ja henkilökohtaiseksi suunniteltu suoramainos edukseen. Pitkäaikainen muistijälki ja mitattava teho tekevä suorasta kannattavan markkinointi-investoinnin.

Lehtisepillä on välineet kohdennetun suoran toteuttamiseen helposti, nopeasti ja taloudellisesti. Suoraosaamisemme vähentää monivaiheisen toteutusprojektin riskejä. Rahanarvoisia etuja muodostuu fiksuista rakenne- ja materiaalivalinnoista. Lehtisepiltä löytyy lukuisia käytännössä testattuja suoraformaatteja ja luistavasti toimivia painomateriaaleja. Pyydä esimerkkejä ja ideoita meiltä, kun lähdet suunnittelemaan suoran toteuttamista.