Rotaatiopainopalvelut

Sanojen takana jo vuodesta 1888

Painoimme ensimmäisen sanomalehtemme suurella ammattiylpeydellä ja innolla vuonna 1888. Yli 130 vuoden jälkeenkin painaminen herättää meissä yhä samoja tunteita – joka päivä.
Lehtiseppien sanomalehtipainot sijaitsevat Kouvolassa, Tuusulassa ja Varkaudessa. Kolmen painon yhteistyö ja keskeinen sijainti tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden asiakkaiden palvelemiseen nopeallakin aikataululla.

Meiltä onnistuvat luovatkin ratkaisut

Palvelumme on yhdistelmä modernia nykyaikaista aineistonhallintaa, perinteistä ja tehokasta sanomalehtituotantoa lisättynä ketterällä jakelupalvelulla. Oli kyseessä lehti tai suoramainos saadaan sivukokoa, sivumäärää ja paperilajeja varioimalla tehtyä sopiva ratkaisu moneen eri tarpeeseen. Myös erilaiset liiteratkaisut onnistuvat. Tarvittaessa autamme myös lehden taitossa ja ilmoitusten suunnittelussa sekä valmistuksessa. Kysy lisää myynnistämme!

Autamme etsimään sopivan jakelukanavan

Lehtiseppien painojen keskeinen sijainti mahdollistaa nopeat jakeluyhteydet ympäri maata. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ja luotettavan jakelukanavan painotuotteellesi. Kysy lisää myynnistämme!