TUOTELUETTELOT JA KUVASTOT

ppd-tuoteluettelo-fiiliskuva-650x470-2299

Tuoteluettelo, katalogi tai kuvasto, rakkaalla on monta nimeä. Niiden rooli on vahvistunut, sillä monikanavaisessa markkinoinnissa on tärkeää materialisoida tieto tuotteista ja palveluista näkyvään, kosketeltavaan, säilyvään ja helppokäyttöiseen muotoon. Niiden merkitystä osana osto- ja omaksumisprosessia on tutkittu paljon. Tuoteluettelo on tutkimuksen mukaan suomalaisille suosituin markkinointikanava yhdessä sanomalehden kanssa.

Koska tuotantoprosessi on digitaalinen ja suuri sisältökin on digitaalisessa muodossa, syntyy tuoteluettelo tai kuvasto aikaisempaa helpommin, nopeammin, taloudellisemmin. Esimerkiksi Lehtiseppien Autotaitto nopeuttaa toteutusprosessia, välttämällä turhaa rutiinityötä.

Tilaa tuoteluettelo tai kuvasto näköisversiona verkkoon samalla vaivalla ja pikkurahalla.

 

Lappset Group kertoo pitkäaikaisesta yhteistyöstään PPD:n kanssa

”Kustannustehokkuus aina laadusta tinkimättä ja tarpeidemme aito ymmärrys ovat pitäneet meidät kumppanuuteen tyytyväisinä jo näin pitkään. Itse painopalvelun lisäksi myös niin sanottu jälkihoito toimii.”


Hannu Ylinenpää,

Lappset Group Oy, johtaja, markkinointi ja innovaatiot

lappset-logo

 

AutoTaitto – ketterä apulainen katalogitaittoon

Monella toimialalla yksityiskohtaiset monisivuiset luettelot ovat ehdoton myynnin työkalu. Rutiininomainen ja manuaalinen luettelotaitto vie usein turhaan graafisen suunnittelun resursseja, kun visualisti voisi käyttää panoksensa luovemminkin yrityksen brändin hyväksi.

Painotalo Plus Digitalin yksi ehdoton vahvuus on sen innovatiivisessa kumppaniverkostossa. Lisäarvoa asiakkaillemme tuottaa muun muassa Thero Designin kehittämä AutoTaitto-palvelu, jonka avulla luetteloiden ja tuotekuvastojen taittotyö järkevöityy ja tehostuu.

AutoTaitto vapauttaa luovaa resurssia, ja tarjoaa lisäksi aitoa kustannussäästöä ja toimintavarmuutta.

Tuotetiedot vaivatta taittoon

Huomattavaa kustannussäästöä syntyy, kun tuotetiedot voidaan tuoda oikeastaan mistä tahansa tietokannasta – tai vaikka Excelistä – suoraan taitto-ohjelmaan. AutoTaitto pudottaa prosessista monta aikaa vievää välivaihetta. Toimintavarmuus taas tarkoittaa sitä, että julkaisun tuotetiedot ovat aina ajan tasalla ja manuaalisen tietojensyöttövaiheen virheriski häviää.

Lehtiseppien myynnin kautta saat helposti maistiaisia AutoTaiton skaalautuvuudesta. AutoTaitto on helppo tuoda työkaluksi monenlaisiin tarpeisiin. Yhteistyössä Thero Designin kanssa, voimme kouluttaa yrityksesi oman ammattilaisen käyttämään sitä osana InDesign-ohjelmaa. Tarvittaessa myös taittotyö voidaan sisällyttää osaksi palvelupakettia.

Lehtiseppien Autotaitto käytännössä

  • lisäosa InDesign-julkaisuohjelmaan
  • järjestää tuotetiedot tietokannasta tai excelistä taittoon
  • säästää aikaa esimerkiksi kuvastojen tai hinnastojen taitossa
  • madaltaa katalogien julkaisukynnystä

 

ppd-tuoteluettelo-lappset-uusi-finno-kansi-650x470-2168