Painotuotteet

LEHTISEPÄT TARJOAA AINA PLUSSAA PAINOTYÖN LAATUUN

Painotuotteet syntyvät Lehtisepillä, jossa koko painotyöprosessi on turvallisissa ja osaavissa käsissä.

Tukena ja turvana on oma tuttu myyntihenkilösi, joka tuntee tarpeesi, toiveesi ja organisaatiosi toimintatavan ja tavoitteet, joita painotuotteella tavoitellaan, oli kysymyksessä esite, katalogi, suorapostitus tai lehti.

HELPPO VAI VAATIVA KUMPPANI PAINOTYÖLLESI?

Lehtisepät on useimmiten molempia. Vaadimme itseltämme paljon, jotta sinä pääsisit helpolla.  Mikäli ennen painotyötä vaaditaan tarkennuksia, lisätietoa tai virheiden korjaamista, olemme vaativia. Entinen kirjapainofaktori totesi 80-luvulla: ”Koskaan ei ole niin kiire, ettei olisi aikaa painaa toiseen kertaan”. Tähän mahdollisuuteen kukaan ei halua ajautua. Kerralla valmiiksi on lähtökohtamme.

Lehtisepillä laatukulttuuri tarkoittaa myös laatujärjestelmiä ja ympäristösertifikaatteja jotka mittaavat prosessien laatua ja ympäristövastuullisuutta. Kaiken ytimessä on kuitenkin yrityskulttuurimme, jossa laatu tarkoittaa paljon enemmän. Se tarkoittaa palvelun laatua, työilmapiirin viihtyisyyttä, laadukkaita kumppanuuksia, laatuaikaa asiakkaiden kanssa työn merkeissä. Laatu tarkoittaa älykkäitä ratkaisuja, joissa printti ja digi yhdessä ovat enemmän kuin kaksi.

PRINTISTÄ SYNTYY MYÖS DIGIÄ

Printin aineistot ovat syntyneet jo pitkään täysin digitaalisesta materiaalista, digityökaluin.
Katso millaisia digitoteutuksia voi lähes samalla vaivalla toteuttaa avullamme.

MUUTAMA LAUSE RAHA-ASIOISTA

 

MISTÄ SYNTYY PAINOTUOTTEEN LAATU?