Ajankohtaista

Ajankohtaista

Näkyvyyttä suurkuvatulosteilla

 

Skydda Suomi Oy on kokonaisvaltainen työturvallisuuden asiantuntija, joka myy alan tuotteita sekä järjestää turvallisuuskoulutuksia. Yrityksellä on toimipisteet Lahdessa, Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä, joiden lisäksi yritys toimii myös Ruotsissa ja Norjassa.

– Lahdessa sijaitsemme Kivimaan ABC:n vieressä. Meillä on pitkä 40-vuotinen, mutta organisaatiorakenteen kannalta vaihteleva historia, jonka seurauksena ihmiset eivät enää tiedä, missä täällä Lahdessa toimimme. Tämän vuoksi tarvitsimme seinäämme isot banderollit eli mainoskankaat, kertoo Skyddan markkinointipäällikkö Noora Kivilahti.

Nyt toimipisteen ulkoseiniä koristaa kaksi yli kolmemetristä banderollia, jotka tilattiin PPD:ltä.

– PPD:n tarjoama kokonaisuus oli hinnaltaan kilpailukykyinen, hinnan lisäksi vaikutti päätökseen suuresti myös laatu sekä toimitusvarmuus. Itselleni tärkeää on myös kommunikoinnin helppous ja toimivuus toimittajan kanssa, Kivilahti lisää.

Kivilahden mielestä ammattilaisen tunnistaa siitä, että hän osaa tarjota enemmän kuin asiakas osaa pyytää. Tässä kiitokset saa PPD:n asiakkuuspäällikkö Hanna Vihervuori.

– Hanna ehdotti banderolleihin myös heijastinnauhojen käyttöä, mikä olisi sopinut hyvin työvaatteiden markkinointiin. Hän oli käynyt tutustumassa myymälämme ympäristöön ja todennut kuitenkin, että autonvalot eivät osu banderolleihin, eikä näin ollen kannata laittaa rahaa heijastinnauhoihin. Se on hyvää asiakaspalvelua, Kivilahti kiittelee.

Banderollit Skydda sai paikalleen asennettuina vajaassa kolmessa viikossa. Asennuksen hoiti PPD:n asennusverkon asentaja. Banderollit suunnitteli Skyddan oma graafikko, mutta tarvittaessa suunnitteluapua saa myös PPD:ltä.

– Oman toimitilan seinät ovat periaatteessa jo valmiiksi maksettuja mainospaikkoja, mitkä usein unohdetaan hyödyntää. Niissä kannattaa tuoda esille omaa tuotevalikoimaa ja visuaalista brändi-ilmettä. Sama koskee myös ajoneuvoteippauksia, Vihervuori vinkkaa.

Yhteistyötä Skydda ja PPD tekevät varmasti jatkossakin, sillä Skyddan brändiuudistus vaatii uusia markkinointimateriaaleja.

– Kuten PPD:llä myös meillä panostetaan tehokkuuteen. Toimitusaikamme lyhenevät merkittävästi, kun saamme pian siirrettyä tuotevarastomme Ruotsista Lahteen, Kivilahti iloitsee.