Menestys rakennetaan printillä ja digillä

Menestys rakennetaan printillä ja digillä

Meillä Painotalo Plus Digitalilla uskotaan, että markkinoinnin menestyksen takana on sekä printtiä että digiä. Molemmat ovat hyviä yksin, mutta yhdessä ne ovat aina enemmän. Sanojemme tueksi kokosimme yhteen muutamia printin ja digin etuja. Mitä mieltä sinä olet?

Printillä on puolensa


Luotettava lähde

Painotuote on aina osa yrityksen tarinaa ja parhaimmillaan se tukee yrityksen persoonaa ja arvomaailmaa. Hyvä ja laadukas printti kertoo myös tuotteen arvokkuudesta ja luotettavuudesta, sillä printin sisältö on useimmiten hyvin harkittua ja viimeisteltyä niin kuvien, tekstien kuin paperilaadunkin osalta. Painotuotteeseen eivät virukset tehoa eikä sen viestiä voi jälkikäteen vääristää.

Printti tunnetaan

Hyvä painotuote tunnetaan kaikilla aisteilla. Kuvat värittävät kiinnostavaa sisältöä ja näppärän kokoinen painotuote sopii hyvin käsien tutkittavaksi.

 Omaa aikaa

Printin vahvuus on määrän sijasta laadussa. Monet lukijatkin valitsevat printin nimenomaan laadullisista syistä. Lehden lukija esimerkiksi haluaa lukea rauhassa, viettää aikaa printin parissa ja saada tietoa.  Laadukkaan printin käyttöikä on pitkä ja siihen on helppo palata myöhemmin uudestaan.

Lukunautintoa

Painettu oppikirja on yhä tehokas oppimisen työväline. Tutkimuksien mukaan painotuotteen lukeminen edistää luetun ymmärtämistä, keskittyminen paranee ja lukunopeus kasvaa. Painotuotteen parissa myös silmät pääsevät vähemmällä.

Kestävää ja kierrätettävää

Usein sähköistä julkaisua pidetään painotuotetta ekologisempana valintana. Printti voi kuitenkin olla sähköistä julkaisua ympäristövastuullisempi valinta silloin, kun painotalo kiinnittää huomiota valmistamiensa tuotteiden alkuperään ja ekologisuuteen. Kestävästä painotoiminnasta kertovat muun muassa Joutsen- ja FSC-sertifikaatit.

 

Digi tukee printtiä


Ketterästi mukana

Digitaalinen painotuote kulkee helposti mukanasi ja toimii kaikilla älylaitteilla – ilman rypistymisvaaraa.

Kaikkea ei tarvitse lukea

Digitaalisen julkaisun sisällysluettelo ja sanahakumahdollisuus ovat käteviä silloin, kun haluat nopeasti etsiä tietoa – ilman että joudut selaamaan koko teoksen läpi.

Lukeminen ei jätä jälkiä

Omien muistiinpanojen tekeminen on usein luonteva tapa uuden oppimisessa ja omaksumisessa. Toisten muistiinpanoja ei ole kuitenkaan mukava lukea. Digitaalisessa julkaisussa kommentteja ja muistiinpanoja on helppo lisätä, muokata ja poistaa juuri niin kuin itsestä tuntuu.

Rikasta sisältöä

Digitaalista julkaisua voidaan helposti rikastuttaa esimerkiksi videoilla, animaatioilla tai linkeillä, jotka herättävät tarinat vaikuttavalla tavalla henkiin.