Asiakaslehden painaminen

Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluvan Lehtiseppien sanomalehtipainojen avulla saamme toteutettua asiakkaillemme myös sanomalehtiformaateissa todellisia massapainatuksiakin.

Kaiken takana ja usein myös edessä on osaavat ihmiset, joilla on vankkaa erikoisosaamista asiakaslehtien toteuttamisesta. Kuten asiakkuuspäällikkömme Mikko ja Merja Pääkaupunkiseudun palvelukeskuksestamme.

Panostamme lehtikuvan laatuun yhtä paljon kuin lehden painojälkeen. Kun harrastaa intohimoisesti kuvaamista ja kuvankäsittelyä, löytää työkoneen ääressä tylsästäkin kuvasta uusia sävyjä ja luonnetta. Sellainen kaveri on Lehtiseppien valokuvaspesialisti, prepress-operaattorimme Timo
Paperilehden sisältöä kannattaa myös kierrättää, sillä hyvä juttu, kiinnostava tarina, tai tärkeä näkökulma ei ole kertakäyttöinen.

Painamme vuodessa yli 100 erilaista ammatti-, järjestö-, ja jäsenlehteä.
Pienet tai suuret painosmäärät, lukuisat kieliversiot ja joustava toimitus hoituvat Lehtiseppien ajanmukaisen ja joustavan konekannan sekä kokemukseemme perustavan asiakaslehtiprosessin ansiosta. Pieniä painosmääriä ja kieliversioita ja pikatoimituksia vaikkapa messumatkalle mukaan painamme digikoneillamme ja suuremmat painokset syntyvät offset-painokoneillamme.