Kai Viljakainen on Painotalo Plus Digitalin uusi asiakkuuspäällikkö

Kai Viljakainen on Painotalo Plus Digitalin uusi asiakkuuspäällikkö

”Fiilis on mahtava, kun meillä painotyöstä on helppo tehdä vaikka digitaalisia tuotteita”

Kai Viljakainen on Painotalo Plus Digitalin uusi asiakkuuspäällikkö. Työnsä hän aloitti 7. elokuuta.
Ennen PPD:tä Viljakainen on tehnyt pitkän myyntiuran muun muassa Kirjapaino Karissa, painotalo Framilla ja Sisä-Suomessa.
Viljakainen hyppäsi jo Sisä-Suomen vuosinaan ensimmäisen kerran tarkastelemaan painotuotantoa myynnin näkökulmasta. Hän ideoi uusia tuotteita ja ratkaisuja suoramarkkinointiasiakkaille. Kirjapaino Framilla ja Kirjapaino Karissa Viljakainen oli myyntityössä.

–Tuotannon ja painoalan laaja konekannan tekninen tuntemus helpottaa asiakastyöskentelyssä.

Teknisen osaamisen lisäksi Viljakainen kokee olevansa parhaimmillaan asiakaspalvelussa. Siinä hänellä on kolme mantraa, jotka hän kokee tärkeäksi asiakastyössä: aito perehtyminen asiakkaan tarpeisiin, ideointi sekä sopivin ja kustannustehokkain ratkaisu.

Nyt Viljakaista innostavat Mediatalo Keskisuomalaisen laajat palvelut. Viljakainen kokee, että myyntityöhön laaja palvelutarjoama ja sen tuomat mahdollisuudet asiakkaille tuovat lisäpotkua.
–PPD:llä minua kiinnostaa erityisesti laadukkaan painotuotannon ja markkinointipalveluiden yhdistäminen. Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluva painotalo pystyy tarjoamaan asiakkailleen selvästi perinteisiä painotaloja enemmän vaihtoehtoja, Viljakainen kehuu.

Yksi hieno esimerkki on Viljakaisen mielestä Esitteestä videoksi –tuote. Kun asiakkaalla on jo valmis painotuote sisältöineen, kootaan valmiista materiaalista asiakkaalle video täydentämään painotuotetta.Asiakas saa esitteen viestit esille uudella tavalla ja eri jakelukanaviin.

–Tämä on asiakkaalle jo niin vaivatonta ja laajentaa painotuotteen arvoakin.

Viljakaisen toimipiste sijaitsee Jyväskylässä Keskisuomalaisen talossa Aholaidassa.

–Asiakkaisiin on kiva ottaa yhteyttä, kun kaikki tuntevat Mediatalo Keskisuomalaisen. Asiakkaat suhtautuvat konserniin ja sen brändeihin luottavaisesti. Tästä lähtökohdasta on helpompi tehdä myyntityötä, Viljakainen sanoo.

 

Kuka?

Kai Viljakainen, asiakkuuspäällikkö, PPD

-Aloitti Painotalo Plus Digital Oy:ssä elokuussa

-Pitkä ura painotuotannossa ja painotuotannon myynnissä

-Asuu Jyväskylän Jyskässä

-Perheessä vaimo ja aikuinen tytär

-Harrastuksena moottoripyöräily ja kalastus