Juha Palojärvi aloitti Lehtiseppien asiakkuuspäällikkönä

Lehtisepillä on elokuussa 2022 aloittanut uusi asiakkuuspäällikkö Juha Palojärvi. Palojärven ensisijaiset työtehtävät liittyvät Lehtiseppien painopalveluiden myyntiin ja kehittämiseen.
– Aloitan Lehtisepillä uudessa työssä, mutta varsin tutulla toimialalla. Lehtisepillä on monipuolinen palveluvalikoima, jota on mukava esitellä asiakkaille, Palojärvi iloitsee.

Palojärvi on tehnyt töitä painoalalla jo vuosikymmenten ajan, viimeisimpänä kirjapainojen parissa. Ison organisaation monipuolisuus ja Lehtiseppien hyvä maine markkinassa saivat Palojärven kiinnostumaan asiakkuuspäällikön paikasta.
– Lehtiseppien palveluiden ohella minua kiinnostaa myös laajemmin koko Keskisuomalainen-konsernin tarjoamat palvelut ja kuinka asiakkaille voi konsernin palveluiden kautta tarjota entistä laaja-alaisemman palvelukokemuksen, Palojärvi kertoo.

Aiemmissa työtehtävissään Palojärvi on hoitanut asiakkaiden tarpeita ”Helsingistä Utsjoelle”. Varsinainen toimipiste sijaistee tällä hetkellä Vaasassa, mutta myyntityötä on tarkoitus tehdä valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Palojärvi tuntee hyvin etenkin länsirannikon asiakkaat ja näiden tarpeet ja on iloinen päästessään tarjoamaan heille Lehtiseppien palveluita.
– Odotan mukavia kohtaamisia uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa. On aina ilo palvella asiakkaita ja Lehtiseppien tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja moniin erilaisiin tarpeisiin, kertoo Palojärvi.

Lehtiseppien myyntijohtaja Jyrki Vattulainen on tyytyväinen saadessaan tiiminsä rautaisen ammattilaisen.
– Juha on printtityön ja asiakaspalvelun ammattilainen, joita ei ole tänä päivänä liikaa. Hienoa, että saatiin noin kokenut pitkän linjan ammattilainen vahvistamaan myyntitiimiämme, Vattulainen sanoo.

Palojärvi ja Vattulainen ovat myös keskustelleet Lehtiseppien myyntitiimin strategiasta.
– Meillä Lehtisepillä asiakas on keskiössä – laadukkaalla ja asiantuntevalla palvelulla varmistamme, että löydämme kullekin asiakkaalle parhaat ratkaisut. Tässäkin suhteessa ajatuksemme Juhan kanssa osuvat yksiin, Vattulainen toteaa.

Vapaa-ajallaan Palojärvi viihtyy luonnon helmassa. Eräily, metsästys ja kalastus tuovat Palojärven mukaan mukavaa vastapainoa hektiseen työelämään.
– Meillä on kotona yhteensä seitsemän karvakuonoa: minulla on neljä ajokoiraa ja vaimolla kolme collieta. Ajokoirien kanssa olemme mukana kilpailu- ja koetoiminnassa ja colliet puolestaan kiertävät välillä näyttelyissä. Siinä ei paljon tarvitse miettiä, mihin meillä vapaa-aika kuluu, Palojärvi naurahtaa.