PPD-asiointikanava

Sähköinen asiointi tekee painotöiden tilaamisesta helppoa ja nopeaa

PPD-Asiointikanavasta, Linkistä näet aina tilaamiesi painotuotteiden reaaliaikaisen tilan. Järjestelmästä näet lisäksi  varastoimiemme painotuotteidesi varastotilanteen sekä tilaushistorian.

Asiointikanava muistuttaa sinua halutessasi tärkeistä päivämääristä sähköpostitse. Saat järjestelmästä muistutuksen myös silloin, kun varastoimiesi painotuotteiden pino on hupenemassa.

LINKKI tehostaa projektin viestintää ihmisten välillä

Asiointikanava on apunasi myös silloin, kun projektissa on mukana useita ihmisiä. Kommunikaatiokatkokset ja päällekkäisyydet vähenevät, kun järjestelmän kautta lähetetyt yhteydenotot menevät aina automaattisesti kaikille niille, joita työ koskee. Samalla sinun aikaasi säästyy.

Avaamme vakioasiakkaillemme oma asiointikanavan veloituksetta.

HONKA-, LIFE- JA AHLLSELL-ESITERULETIT PYÖRIVÄT PPD-ASIOINTIKANAVASSA

Kokemukset ovat olleet hyviä, arkirutiinit vähenee, virheriskit vähevät ja asiakastyytyväisyys nousee. Ota yhteyttä PPD-yhteyshenkilöösi  tai jätä meille palvelupyyntö ja näytämme kuinka helppoa painotöiden tilaaminen ja hallinta voikaan olla.

Painotuotteiden VERKKOKAUPPA

Asiakaskohtaisesti, helppokäyttöisenä palveluna painotuotteiden tilaaminen hallinnointi on helppoa.

PPD toteuttaa Findukselle räätälöidyn  markkinointimateriaalien tilausjärjestelmän

PPD palvelee ilahduttavan kokonaisvaltaisesti. Parhaillaan se kehittää meille räätälöityä markkinointimateriaalien tilausjärjestelmää, jonka valmistumista jo innolla odotamme. Jatkossa myyjät pääsevät tilaamaan materiaalit asiakkaalleen heti asiakaskäynnin yhteydessä sen sijaan, että tilaukset kulkevat toimiston kautta. Lisääntyvä omavaraisuus on jo ajatuksen tasolla koettu myönteiseksi ja ammattimaisuutta lisääväksi tekijäksi.

Jo kahden uudenlaisen FOODin perusteella Arponen on sitä mieltä, että printtiin panostaminen on ollut kaikin puolin kannattavaa. Kun moni tekijä päätyy digin aikakaudella supistamaan printtipuolta, tarkoittaa se sitä, että printtiin panostava saa nyt entistä paremman huomioarvon.

Lue myös käsin kosketeltavasta uudistuksesta

ppd-piipiidii2-2-16-anne-arponen-findus

Anne Arponen, Brand Manager Findus Foodservices

ppp-tehdaskuvat-lavallinen-ppd-paketteja-650x470-1696