Digitoteutukset

Tehdään helpoksi.

Tehtäväämme on tehdä digitaalinen markkinointi ja viestintä asiakkaillemme helpoksi.

Lehtisepät osaa erityisesti yhdistää digitaalisen kuvan, videon ja äänen kiinnostaviksi digitoteutuksiksi.

Kiinnostavat sisällöt purjehtivat kanavarajojen yli, koska ne voidaan kätevästi muokata eri kanavissa toimiviksi. Lehtiseppien ydin on soveltaa painotyöprosessin digitaalisia sisältöjä digikanavissa ja rikastaa niitä videoiden, linkkien ja äänen avulla. Aikaisempi nimemme Painotalo Plus Digital yritysnimenä kertoo kaiken. Tutustu näköisesitteisiin ja näköislehtiin, jotka toteutamme painotuotteen yhteydessä tai sitten ilman painettua versiota. Nopeaa, taloudellista ja vaivatonta.

Sisältömarkkinointi on monikanavaista, tai oikeastaan ylikanavaista. Kun vaikkapa asiakaslehteen, tuotekuvastoon tai suorakirjeeseen tuotetaan visuaalista ja verbaalista sisältöä, kannattaa samalla toteuttaa avullamme myös digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän sovellukset yli perinteisten kanavarajojen. Yksi ratkaisu, monta toteutusta samalla vaivalla erilaisiin kanaviin.

Asiakkuuspäällikkömme auttavat digitaalisten ratkaisujen toteuttamisesta. He eivät ole yksin, vaan Lehtiseppien omien digiosaajien lisäksi hyödynnämme joustavasti omistajakumppaniemme, kahden mediakonsernin digitaalisia suunnittelupalveluita:

https://www.meks.fi/palvelut/markkinointi-ja-viestintapalvelut/

https://keskisuomalainen.com/palvelut/

Koska digitaalinen markkinointi on mitattavaa, sen on oltava myös joustavasti muokattavissa, jotta kertynyt data ohjaa markkinointia yhä tuloksekkaammaksi.