Tule osaajaksi Lehtiseppien Arkkipainoon

Mediakonserni Keskisuomalainen − Suomen johtava maakunta- ja paikallismedia

Olemme suomalainen mediakonserni ja julkaisemme 100:aa mediaa. Lisäksi tarjoamme markkinointiviestintä-, tutkimus-, paino- ja jakelupalveluita. Meillä työskentelee yli 5 000 eri alojen ammattilaista. Keskisuomalainen Oyj on listattu Helsingin pörssiin. Mediakonserni Keski- suomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio
tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista eli 71 prosenttia koko väestöstä.

Tutustu lisää osoitteessa: www.keskisuomalainen.com

Lehtisepät Oy on Mediatalo Keskisuomalaisen painopalveluyhtiö. Yritys työllistää noin 170 henkeä, joista arkkipainossamme Lahdessa työskentelee 23 henkilöä. Yrityksen markkina-alue kattaa koko Suomen ja  toteutamme asiakkaillemme monipuolisia ja laadukkaita painotuotteita, sekä monipuolisia viestintä- ja markkinointipalveluja.

Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: www.lehtisepat.fi

 

Haemme nyt Lahden arkkipainoomme kokenutta

PAPERINLEIKKAAJAA

Etsimme arkkipainon tuotantoympäristön tuntevaa ja vastaavista tehtävistä kokemusta omaavaa paperinleikkaajaa. Työtehtäviisi voi kuulua leikkuuprosessin hoidon lisäksi muita monipuolisia jälkikäsittelyn ja varastonhallinnan tehtäviä.

Arvostamme aitoa tekemisen meininkiä, unohtamatta kirurgisen tarkkaa kohdistusmerkkien halkomista. Työstä suoriutumisessa auttaa oikea asenne, hyvä fyysinen kunto sekä jälkikäsittelyn vaatimusten tunteminen. Graafisen alan peruskoulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme työvälineeksi nykyaikaisen Polar 137 -leikkuulinjaston, joka auttaa suoriutumaan fyysisestä työstä ergonomia huomioiden. Monipuolisten työtehtävien lisäksi saat myös mukavat työkaverit sekä ison konsernin puitteet ja edut, mm. kattavat työterveyspalvelut, lehtiedun ja Epassi-virkistysrahan.

Työskentelemme pääsääntöisesti kahdessa vuorossa viitenä arkipäivänä viikossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lehtiseppien tuotantopäällikkö Petri Salovaara numerosta 044 7360 522.

Hakuaika 1.5.–17.5.2023. Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen osoitteessa: www.keskisuomalainen.com/rekry