APUA SUUNNITTELUUN

PLUSSAA LEHDEN SUUNNITTELUUN JA TOTEUTUKSEEN

Haluaisitko julkaista asiakaslehteä, mutta omasta yrityksestäsi ei löydy taittajaa tai kuvankäsittelijää? Mitä jos uudistaisit asiakaslehden?

Mitä jos toteuttaisit jo seuraavan asiakaslehden ammattilaisten voimin?

Lehtiseppien taustavoimana on Mediatalo Keskisuomalainen joka julkaisee lukuisia merkittäviä sanoma-, aikakaus-, kaupunki- ja asiakaslehtiä.

Asiakaslehtien toteuttamisessa läheisin kumppanimme Omnipress Oy on osa Mediatalo Keskisuomalaisen Aikakauslehtiryhmää.

 

Luova visuaalinen suunnittelu – joustava taittotyö Lehtiseppien suunnittelutiimin avulla.

Käänny graafikoidemme puoleen, jos haluat virkistää lehden ilmettä.  Muita käytännön neuvoja saat mm. Jarilta.

CASE Lehtitaitto etenee kuin kiskoilla

Lehtisepiltälöytyy myös taittopalveluja asiakaslehtien joustavaan toteuttamiseen. Talossa on vahvaa kirjapainotaittamisen osaamista, jota voidaan parhaiten hyödyntää silloin, kun esimerkiksi mainostoimisto on laatinut asiakaslehdelle graafisen ohjeistuksen tai taitto-ohjeen. Näin tehdään Rautatievirkamiesliiton jäsenlehden kohdalla. Kuusi kertaa vuodessa jäsentensä edunvalvontauutisia kertova Rautatievirkamieslehti taitetaan Lehtisepillä.
Rautatievirkamiehen päätoimittaja Soile Olmari kertoo, että lehden pienet resurssit hyötyvät ulkoistetusta taitosta.

soile-olmari-rautatievirkamies

”Meillä ei ole mahdollista pitää yhtä ihmistä kokopäiväisesti tekemässä lehteä. Taittovaiheessa lehti vie kuitenkin paljon aikaa.”
Olmarin mukaan yhteistyö sujuu joutuisasti siten, että hän suunnittelee sivujaon ja toimittaa sisällöt Lehtisepille. ”Joskus lehden uutisia voi tulla aivan viime tipassa, mutta yhteistyö on joustanut hyvin” , hän kiittelee.