Apua suoran toteutukseen

Moni jättää suoran toteuttamatta, sillä ”siinä on niin monta liikkuvaa osaa, että aina joku menee pieleen”. Aivan turhaan, sillä oikealla kumppanivalinnalla saat tueksesi kokemusta, osaamista ja valmiiksi testattuja ratkaisuja, joilla minimoit riskit.

 1. Kumppanivalinnat: suoramainonta edellyttää erikoisosaamista, joka syntyy kokemuksen ja yrityskulttuurin laatuajattelun mukana. Lehtisepät on tunnustettu suoran erikoisosaaja. Perehdytään yhdessä erilaisiin toteutuksiin, joista meillä on vankkaa kokemusta. Hoidamme suoran toteuttamisesta suuren osan omassa painotalossamme. Lehtisepät omistaa Mediatalo Keskisuomalainen  ja näin ollen Keskisuomalaisen osaaminen sekä verkostot ovat käytössämme. Autamme mielellämme myös suunnittelu- ja toteutuskumppaneiden valitsemisessa.
 2. Formaattivalinta – valitse testattu, hyväksi havaittu rakenne, joka varmasti toimii läpi toteutusputken sekä tuottaa hyvän palaute- tai myyntiprosentin.
 3. Paperivalinta. Painopaperi kannattaa valita Lehtisepät-Palvelumallistosta, joka nopeutta ja pitää kustannukset kurissa. 80-90% kaikista painotöistä toteutetaan Lehtiseppien palvelumallistolla, koska
  • Löytyy heti varastostamme, jolloin päästään nopeasti painamaan
  • Palvelumalliston paperit ostetaan suurissa erissä suoraan valmistajilta, jolloin sen hinta on tuntuvasti (20 – 40 %) erikoistilattua edullisempaa
  • Testattu käytännössä koneillamme ennakkoon
  • Valmiit väriprofiilit ja säädöt jo olemassa, värien imeytyminen ja kuivumisvaatimukset testattu
 4. Projektiosaaminen syntyy vain toteutettujen projektien myötä. Lehtisepillä on pitkäaikaisia asiakkaita, joiden kanssa projektikoneisto on hioutunut. Pyydämme ja saamme tarkkaa ja kriittistä palautetta asiakkailtamme projektin kuluessa ja niiden valmistuessa, jota oppisimme yhä paremmiksi projektiosaajiksi. Tavoitteena on asiakastyytyväisyys, joka syntyy joustavuudesta, osaamisesta, virheettömyydestä ja parhaasta mahdollisesta hinta-laatusuhteesta.

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Lehtisepillä ammattitaitoiset suunnittelijamme raikastavat helposti vanhaa aineistoasi tai suunnittelevat tilalle kokonaan uusia ratkaisuja kustannustehokkaasti. Vastaamme tarvittaessa visuaalisen suunnittelun, digi- ja painoaineistojen toteuttamisesta valmiiksi asti. Annamme tukea painoaineistojen ja kuvien valmisteluun, jotta lopputulos olisi virheetön ja mahdollisimman laadukas. Jos oikein haastava Indesign-taittotyön vaihe tulee eteen tai haluat varmistaa, miten painoaineisto tehdään taittotiedostosta, ota yhteys prepress-operraattori Jariin.

KUVANKÄSITTELY

Koska kuva on keskeinen osa elämyksellisyyttä ja asiakaskokemusta, on Lehtiseppien tiimiin valjastettu kuvankäsittelyn intohimoisia huippuammattilaisia, esimerkiksi meidän Timo, Kysy Timolta Photoshop–niksejä, joilla saat kuvan hehkumaan niin painettuna kuin digilaitteista.

Suunnittelijan väripaletti. Yrityskohtainen paletti kannattaa suunnitella tarkasti.

Suunnittelijan väripaletti. Yrityskohtainen paletti kannattaa suunnitella tarkasti.